top of page

Premiär för OBJEKTIVT - En fotoutställning i jätteformat

 

Det handlar om 12 bilder, 12 olika perspektiv på Borlänge. Vihar nu satt upp vår senaste fotoutställning.

Den 25 april till den 31 augusti kan du se fotoutställningen Objektivt i Bragegallerian i Borlänge. Här har 11 fotografer från Borlänge, både amatörer och proffs, presenterat sin bild av Borlänge. Temat - som varje fotograf fått tolka på sitt eget sätt - är "Hållbart".

Bilderna är närmare 3 meter höga och utställningen är en mäktig upplevelse.
 

Vi har länge haft en ide om att göra en utställning i jätteformat. När vi fick frågan från Borlänge kommun och Masmästaren om vi ville ha någon form av utställning i Bragegallerian i samband med evenemanget ”Vår i Centrum” så såg vi möjligheten att förverkliga idén.

 

Vi har fått in mer än 80 bidrag. Det har varit svårt att välja ut de 12 bilder som skulle få vara med i utställningen. Men nu har vi fått en fin helhet med olika perspektiv på Borlänge.

 Utställningen sitter på plats till den 31a augusti. Det blir inte någon vernissage på grund av den rådande corona-krisen men gallerian är öppen för den som vill kika på utställningen. Vi hoppas att vi kan göra något litet evenemang senare i år istället,

 

 

 

affisch_OBJEKTIVT_utställningen.jpg

Fotograferna är:

Terje Johnsson, Kent Olsson, Ulrika Lundholm Ericsson, Gunilla Ågren Håll, Emmy Strutzenblad, Göran Johansson, Gruv Marita Nilsson, Therese Ohlson, Veronica Vikström,

Rebecka Norberg Bergfeldt och Jonas Ullberg

Lär känna våra fotografer. Klicka på kameran. 
bottom of page