top of page
IMG_1107.JPG

Tack till er som deltog i Fotomaraton 2021

 

Det blev en intensiv och rolig dag med 12 svåra teman, ett gäng riktigt duktiga deltagare som rörde sig över hela Borlänge och massor med bilder. 

Polyfoto lånade ut en massa utrustning som vi visade upp i vår tredje sändning, dessutom sponsrade dom vårt femte tema FANTASI där en vinnare kommer att få ta emot ett fint pris i det som blev en liten tävling i tävlingen. 

Vi fick också träffa alla tre deltagarna i vår eminenta jury, ta del av tips och trix från Henrik och prata med ett par av våra deltagare. 

Det blev sammantaget en härlig dag. Vi hoppas att du som deltog också hade det fint hela dagen lång. 

Om ca 3 veckor kommer vi att berätta vem vinnaren är.

JURYN: 

Hasse Eriksson, juryns ordförande
Hasse har jobbat som fotograf sedan 1985. Senaste 31 åren som frilans. Press, reklam, industri och allt där emellan står på agendan

Annelie Benneborg Larsson

Annelie jobbar som lärare på Soltorgsgymnasiet. Hon känner igen en bra bild när hon ser den; han kan sin bildanalys och konsthistoria samt de olika kulturuttryck som präglat vår samtid under de senaste 100 åren.

Markus Marcetic

Markus har en lång och bred karriär inom medieområdet med fokus på visuell kommunikation. Markus har arbetat som fotograf, filmare, redaktör och producent både med kommersiella och redaktionella uppdragsgivare.

TILLSAMMANLAGT

Alla bilder som skickats in till Fotomaraton blir också en del av det digitala konstverket Tillsammanlagt. Du som inte vill att dina bilder publiceras där hör av dig till Lena på lena@lagestam.se

Mer om Tillsammanlagt kan du läsa här. 

 

bottom of page